Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Budapesti Tavaszi Fesztivál Indul a 37. Budapesti Tavaszi Fesztivál

Indul a 37. Budapesti Tavaszi Fesztivál

Március 31. és április 23. között újra színes összművészeti műsorral várja az érdeklődőket a Budapesti Tavaszi Fesztivál.

Kövesse a BTF 2017 eseményeit tematikus blogunkban ide kattintva!
- hirdetés -

Komolyzene, opera, jazz és könnyűzene, világzene, tánc, újcirkusz, színház és képzőművészeti programok, a legjobb magyar előadók és igazi világsztárok. A Müpa és Zeneakadémia mellett a Magyar Állami Operaház, az Erkel Színház, a Bálna Budapest, a Pesti Vigadó, a Budapest Music Center, valamint a Várkert Bazár, továbbá a fővárosi színházak és kulturális intézmények, múzeumok is kiemelt programhelyszínek lesznek.

- hirdetés -

Budapesti Tavaszi Fesztivál – 2017

Március 31. és április 23. között újra színes összművészeti műsorral várja az érdeklődőket a Budapesti Tavaszi Fesztivál. Komolyzene, opera, jazz és könnyűzene, világzene, tánc, újcirkusz, színház és képzőművészeti programok, a legjobb magyar előadók és igazi világsztárok.A Müpa és Zeneakadémia mellett a Magyar Állami Operaház, az Erkel Színház, a Bálna Budapest, a Pesti Vigadó, a Budapest Music Center, valamint a Várkert Bazár, továbbá a fővárosi színházak és kulturális intézmények, múzeumok is kiemelt programhelyszínek lesznek. Várunk mindenkit! További információ a programokról itt: http://www.btf.hu/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_content=post&utm_campaign=btf_hu #ittahelyed #BTF2017

Közzétette: Budapesti Tavaszi Fesztivál – 2017. március 21.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!