Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Kisvárdai Fesztivál Találkozzunk Kisvárdán! – Videóinterjú Gál Tamással

Találkozzunk Kisvárdán! – Videóinterjú Gál Tamással

Milyen út vezet Nagymuzsalyból a Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál díjáig vagy éppen Kazanyból a Rómában oktató Paolo Antonio Simioniig? Mit jelentett egykor és mit jelent ma a vándorszínházi élet? Hogyan éltek az utazó társulatok Déryné Széppataki Róza idejében és hogyan élnek dolgoznak ma a Déryné Társulat tagjai? Kinek van igaza? Annak, aki marad vagy annak, aki elhagyja a Kárpát-medencét? Kik az igazi Emigránsok?  – a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiváljának (június 18-26.) idei interjúsorozatunkban többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ. Színészekkel, színházi vezetőkkel, politikusokkal beszélgetett Mészáros Katalin.

- hirdetés -

Gál Tamás Jászai Mari-díjas színész, rendező. 2007 óta vezeti a Csavar Színházat, egy éve irányítja a komáromi Jókai Színházat. Kisfilmünkből kiderül majd, színházigazgatóként mi a véleménye a kisvárdai szakmai találkozásról, és hogy mit gondol a vándorszínházi létről.

- hirdetés -

Mesél az idegenérzetről, amivel kapcsolatban személyes élményei és tapasztalatai is vannak. Idén az Emigránsokban láthatjuk június 22-én.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!