Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Kreatív Európa történetek Jelentkezz a Kreatív Európa információs napjára!

Jelentkezz a Kreatív Európa információs napjára!

2021. július 6-án online információs napot tart a Kreatív Európa Iroda, amelynek keretén belül két pályázati területet, az Európai együttműködési projekteket (COOP) és az Európai platformok a feltörekvő művészek támogatására (PLAT) területet mutatják be.

- hirdetés -

Az érdeklődők megismerhetik a pályázati feltételeket, valamint a pályázás folyamatát és a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat. A tájékoztató során kérdésekre is időt biztosítanak.

- hirdetés -

Mivel 2021-ben elkezdődött a Kreatív Európa új időszaka, ezért a támogatási lehetőségekkel, valamint a pályázás menetével kapcsolatban is számos változásról, újdonságról fognak beszámolni. Emiatt a részvételt tapasztalt és kevésbé tapasztalt pályázóknak egyaránt ajánlják.

Az esemény időpontja: 2021. július 6. kedd, 10:00–13:00

Kreatív Európa

Az információs napon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet IDE KATTINTVA lehet megtenni. Az eseményt online, a Zoom alkalmazáson keresztül tartják, amelyhez a linket e-mailben osztják meg a regisztrálókkal.

A résztvevőknek javasolt előzetesen tájékozódni a pályázatokról a honlapon és a Funding & Tender Opportunities Portal felületén.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!