Papageno Radio
Blogok KultúRecept Szirtes Edina Mókus: „Az számít, hogy a gondolatot szolgáljam"

Szirtes Edina Mókus: „Az számít, hogy a gondolatot szolgáljam”

Ahogy azt már előzőleg említettük, a KultúRecept egy teljes arculatváltás közepén tart épp, viszont addig is egy kis visszatekintőt szeretnénk adni az elmúlt évad műsoraiból. Ebben a részben Jókai Ági színművész Szirtes Edina Mókust látogatta meg a Dunakanyarban.

„Kamaszkoromban sokszor hallgattam, s bevallom legtöbbször a szakítások kapcsán fordultam vígaszért hozzá” – vall az Szirtes Edina Mókushoz fűződő személyes kötődéséről Jókai Ágnes. „Rongyosra hallgattam ugyanis a Dunántúli slágert, ahol egyetlen nőként van jelen a felvételen, s annyira szívfájdítóan-drámaian énekli, hogy „Őt, csak őt”, hogy tényleg belehal az ember lányának lelke… Ebben az adásban azonban remélem nem a sírásé lesz a főszerep!”

Szép tavaszi nap volt, mi magunk nagyon szerettük már a forgatást is. Mókus pedig még dalra is fakad a beszélgetés végén.

A beszélgetésben szó esett a Duna varázsáról, arról, hogyan változik-e az ember hangszíne attól függően, hogy milyen nyelven énekel, illetve hogy min izgulnak az énekesek a fellépések előtt.

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!