Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Művészetek Völgye (Össz)Művészetek Völgye - idén már a Papagenóval is

(Össz)Művészetek Völgye – idén már a Papagenóval is

Július 21. és 30. között a hangulatos vigántpetendi templom a Papageno szervezésében a klasszikus zene otthona lesz a Művészetek Völgyében.

A Művészetek Völgyének programjait itt böngészhetik végig.

- hirdetés -

Az összművészetiség jegyében a tíznapos fesztivál közel 1200 programmal és produkcióval várja a látogatókat. A széles kulturális palettán minden látogató megtalálhatja a számára legérdekesebb koncertet, színházi előadást, irodalmi estet, közösségi programot, interaktív játékot.

- hirdetés -

A klasszikus zene és opera helyszíne a vigántpetendi Papageno Klasszik, valamint a kapolcsi római katolikus templom, ahol a nagynevű hazai és külföldi előadók mellett fiatal Virtuózok várják a klasszikus zene szerelmeseit.

Fonó Udvarban népzene és világzene hallható, a Folk udvarban a népzene, a néptánc és a kézműveshagyomány szerelmeseit várják változatos programok és hagyományos ízek, a Muharay-udvar a „hagyomány és korszerűség” jegyében szervezi idén is programjait.

Kaláka Versudvar – Művészetek Völgye 2016

Színház Színpadon a Katona József Színház, az Újszínház, az Orlai Produkció, a Tünet Együttes, a Jurányi Ház és a kaposvári Csiky Gergely Színház előadásait láthatják az érdeklődők, de leköltözik a Völgybe a Színház- és Filmművészeti Egyetem, a Momentán Társulat, a Maladype és a Nemzeti Színház is, míg a Cirque Du Tókert cirkuszi sátra az újcirkusz a kortárs tánc otthona lesz. Ismét megnyílik a Kaláka Versudvar, az irodalmat az Írószövetség képviseli, a Kőbányai Zenei Stúdió jóvoltából pedig fiatalok és nagy legendák adnak koncertet.

Természetesen lesznek programok gyerekeknek és a sportrajongóknak, előtérben marad a fenntarthatóság és a környezettudatosság, lesz véradás, és ettől az évtől a kutyásokra külön figyelnek.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.