Papageno Radio
- hirdetés -
Live Nemzeti Dalaink - Íme, a mai segítség Horváth Istvántól

Nemzeti Dalaink – Íme, a mai segítség Horváth Istvántól

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

Hétfőtől nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) túl az M5 is sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is reggel 8 órakor.

Az első videót Cser Krisztián készítette el:

Ide kapcsolódik:
Nemzeti Dalaink – Naponta jelentkező játékra invitálja a fiatalokat az Opera

Az a diák, aki az adott napon este 20 óráig visszaküld az Operának egy olyan (telefonnal készített) videót, melyen ő maga „visszaénekli” az aznapi dal egy versszakát, másnap reggel megtudhatja, ő lett-e a napi nyertes. Ha igen, videója felkerül az Opera YouTube-csatornájára, és a másnapi friss dal mellett az övé is leadásra kerül.

Íme, a tegnapi nyertesek:

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

Az új feladvány pedig Horvárth István előadásában hallható:

03_19_Horváth István_Madárka, madárka

Mai Nemzeti Dalunkat Horváth István előadásában hallhatják, a tegnap beérkezett videókból elkészült válogatásunkat pedig az alábbi linken nézhetik meg 👉👉👉 http://bit.ly/33uDIg9, 👈👈👈 melyből az is kiderül, hogy a napi nyertes Schuszter Júlia, a Hernády-lányok pedig különdíjban részesültek. Gratulálunk minden lelkes jelentkezőnek!Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik a rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.)#operabudapest #nemzetidalaink #HorváthIstván #maradjotthon #mindennaposéneklés

Közzétette: Operaház – 2020. március 18., szerda

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X