Papageno Radio
Live Nemzeti Dalaink - Szép Zalában születtem…

Nemzeti Dalaink – Szép Zalában születtem…

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

Hétfőtől nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) túl az M5 is sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is 12 órakor.

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A legutóbb Palerdi András segítségével tanulhattak meg egy dalt a diákok.

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai feladvány esetében az is a játék része, hogy kitaláljuk az előadót:

0326_Szép Zalában születtem

Hallották már a Szép Zalában születtem… kezdetű népdalt, mely a Nemzeti Dalaink mai feladványa? És felismerik az előadóját? Segítségként eláruljuk, hogy a művésznő is zalai születésű.Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! ÚJ JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J )A keddi összefoglalónk elérhető az alábbi linken, melyből megismerhetik aznapi nyertesünket, Molnár-Sáska Tamást 👉👉👉 https://bit.ly/_0324_ND 👈👈👈, a tegnapi pályázók legjobbjait tartalmazó videónkat pedig ma délután 13 órakor tesszük közzé, szintén ebben a posztban.#operabudapest #maradjotthon #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink

Közzétette: Operaház – 2020. március 25., szerda

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X