Papageno Radio
- hirdetés -
Live Nemzeti Dalaink – Heiter Melinda énekel egy ismert népdalt

Nemzeti Dalaink – Heiter Melinda énekel egy ismert népdalt

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

- hirdetés -

Nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is.

A legutóbbi feladványban Boncsér Gergely énekelt:

04.27_Boncsér Gergely_Elindultam szép hazámból

A mindennapos éneklésre ösztönző sorozatunk mai feladványát Boncsér Gergelytől hallhatják, aki az „Elindultam szép hazámból” kezdetű népdalt adja elő. Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J ). Pénteki összefoglalónkat az alábbi linken érhetik el https://bit.ly/_ND_0424 , a napi nyertes pedig Piroska, akinek ezúton is gratulálunk!#operabudapest #BoncsérGergely #maradjotthon #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink

Közzétette: Operaház – 2020. április 26., vasárnap

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai részt Heiter Melinda népdalfeladványával folytatjuk:

04.28. Heiter Melinda_Érik a szőlő

Nemzeti Dalaink elnevezésű kezdeményezésünk az „Érik a szőlő…” kezdetű népdallal folytatódik, melyet Heiter Melinda előadásában hallgathatnak meg. Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J ).Hétfői összefoglalónkat az alábbi linken érhetik el 👉👉👉https://bit.ly/_ND_0427 , a napi nyertes pedig Péter Julcsi, akinek ezúton is gratulálunk!#operabudapest #HeiterMelinda #maradjotthon #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink

Közzétette: Operaház – 2020. április 27., hétfő

Promóció

Mit keres a fizikus a múzeumban?

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X