Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Operaház Nemzeti Dalaink – Így énekel népdalt Balga Gabriella

Nemzeti Dalaink – Így énekel népdalt Balga Gabriella

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

Nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is.

A legutóbbi feladványban Rácz István énekelt:

- hirdetés -

04.29. Rácz István_Kiszáradt a tóból

A mindennapos éneklésre ösztönző sorozatunk mai feladványát Rácz Istvántól hallgathatják meg, aki az „Kiszáradt a tóból a víz” kezdetű népdalt adja elő. Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J ). Keddi összefoglalónkat az alábbi linken nézhetik meg 👉👉👉 https://bit.ly/_ND_0428 , a napi nyertes pedig Polyák Anna Orsolya, akinek ezúton is gratulálunk!#operabudapest #RáczIstván #maradjotthon #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink

Közzétette: Operaház – 2020. április 28., kedd

- hirdetés -

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai részt Balga Gabriella népdalfeladványával folytatjuk:

04.30. Balga Gabiella Haja, haja, mégis haja…

A hét, és egyben április utolsó feladványát Balga Gabriellától hallhatják, aki a Haja, haja, mégis haja kezdetű palóc dudanótát adja elő. Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J ). Szerdai összefoglalónkat az alábbi linken érhetik el 👉👉👉 https://bit.ly/_ND_0429 , a napi nyertem pedig Pataki Anna Miléna, akinek ezúton is gratulálunk! #operabudapest #BalgaGabriella #maradjotthon #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink Balga Gabriella

Közzétette: Operaház – 2020. április 29., szerda

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.