Papageno Radio
Live Nemzeti Dalaink – Ma Keszei Bori énekel a diákoknak

Nemzeti Dalaink – Ma Keszei Bori énekel a diákoknak

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

Hétfőtől nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) túl az M5 is sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is 12 órakor.

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A legutóbb feladvány különösen talányos volt.

Íme, a tegnapi nyertesek:

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai feladványban Keszei Bori énekel:

0401_Keszei Bori_Megyen már a hajnalcsillag lefelé

Mai feladványunk a Megyen már a hajnalcsillag lefelé kezdetű népdal, melyet Keszei Bori előadásában hallhatnak. Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! ÚJ JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J ). Keddi összefoglalónkat ma 13 órakor tesszük közzé ebben a posztban. #operabudapest #maradjotthon #KeszeiBori #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink

Közzétette: Operaház – 2020. március 31., kedd

FIGYELEM! ÚJ JÁTÉKSZABÁLYOK: ITT

Promóció

X
X