Papageno Radio
Live Nemzeti Dalaink - Szegedi Csaba énekel

Nemzeti Dalaink – Szegedi Csaba énekel

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

Nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is

A legutóbbi feladványban Nánási Helga énekelt:

Ide kapcsolódik:
Nemzeti Dalaink – Nánási Helga népdalfeladványával folytatjuk

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai részt Szegedi Csaba népdalfeladványával folytatjuk:

0422_Szegedi Csaba_A jó lovas katonának

„A jó lovas katonának de jól vagyon dolga” énekli Szegedi Csaba a Nemzeti Dalaink mai részében, és ezzel ösztönzi a diákokat a mindennapos éneklésre. Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J ). Keddi összefoglalónk az alábbi linken tekinthető meg 👉👉👉 https://bit.ly/_ND_0422 , a napi nyertes pedig Mátay Korina, akinek ezúton is gratulálunk!#operabudapest #SzegediCsaba #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink

Közzétette: Operaház – 2020. április 21., kedd

JÁTÉKSZABÁLYOK: ITT

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X