Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Operaház Nemzeti Dalaink - Zavaros Eszter énekel népdalt

Nemzeti Dalaink – Zavaros Eszter énekel népdalt

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

- hirdetés -

Nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is.

A legutóbbi feladványban Sümegi Eszter énekelt:

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Nemzeti Dalaink – Így énekel népdalt Sümegi Eszter

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A korábbi nyerteseket itt lehet meghallgatni:

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai feladványban Zavaros Esztert hallhatjuk:

0415_Zavaros Eszter_Még azt mondják, nem illik a tánc a magyarnak

A Nemzeti Dalaink elnevezésű kezdeményezésünket ma Zavaros Eszter feladványával folytatjuk, aki a „Még azt mondják, nem illik a tánc a magyarnak” kezdetű népdalt adja elő, és ezzel ösztönzi a diákokat a mindennapos éneklésre. Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J ). Április 8-i összefoglalónk az alábbi linken érhető el 👉👉👉 https://bit.ly/_0408_ND, a nap nyertese pedig Kovács Dani, akinek ezúton is gratulálunk! #operabudapest #maradjotthon #ZavarosEszter #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink

Közzétette: Operaház – 2020. április 14., kedd

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.