Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Operaház Nemzeti Dalaink – Horti Lilla kedvenc népdala

Nemzeti Dalaink – Horti Lilla kedvenc népdala

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

- hirdetés -

Nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is.

A legutóbb Káldi Kiss András énekelt.

- hirdetés -

A nyertesek meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai részt Horti Lilla népdalfeladványával folytatjuk:

05_12_Tizenhárom fodor van a szoknyámon_Horti Lilla

„Tizenhárom fodor van a szoknyámon” csendül fel Horti Lilla előadásában a Nemzeti Dalaink mai feladványa, amivel a járványügyi veszélyhelyzetben a mindennapos éneklést igyekszünk népszerűsíteni. Ma is várjuk a jelentkezőket, akik este 8-ig küldhetik rövid videóikat az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J).Hétfői összefoglalónkat 13 órakor tesszük közzé ebben a posztban. #operabudapest #maradjotthon #mindennaposéneklés #HortiLilla #NemzetiDalaink

Közzétette: Operaház – 2020. május 11., hétfő

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.