Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok JM blog Iskolásoknak hirdet művészeti tábort az Operaház

Iskolásoknak hirdet művészeti tábort az Operaház

A Magyar Állami Operaház idén először indítja el a maga hol komoly, hol vidám vakációs táborát az Eiffel Műhelyházban 2021. július 5-9. között. Az ötnapos kaland során felső tagozatos diákok tekinthetnek be az opera, a balett és a klasszikus zene varázslatos világába az Opera Nagykövetei, munkatársai és zenepedagógusai segítségével.

- hirdetés -

A program keretében a jelentkezők színes, illusztrált előadásokat hallgathatnak, filmeket láthatnak az opera és a balett műfajáról, és megismerkedhetnek az énekkar, a balettegyüttes, a zenekar, a gyártó műhelyek és a színpadi műszak világával is. Ellátogatnak a festőműterembe, az asztalosműhelybe és a jelmeztárba, balettlépéseket, operarészleteket tanulnak, megismerkednek az Opera Gyermekkarának és a Magyar Nemzeti Balettintézetnek a működésével. Helyzetgyakorlatokat és csoportos feladatokat oldanak meg, felkészülnek a tábort záró előadásra. Mindehhez ki sem kell tenniük a lábukat az Eiffel Műhelyház és az azt övező 3 hektáros, bekerített park területéről.

- hirdetés -

A táborba felső tagozatos, 5., 6. és 7. osztályt befejező diákok jelentkezését várjuk, akik 30 fős csoportokba lesznek beosztva. A tábor a résztvevők biztonsága érdekében az egészségügyi szabályok betartásával valósul meg. Valamennyi munkatársunk érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezik. Előadóink, foglalkozást vezetőink a Magyar Állami Operaház munkatársai, zenepedagógusok és az Opera Nagykövetei. Táborvezető: Kákay István, az Erkel Programiroda vezetője.

  • Időpont: 2021. július 5-től 9-ig (hétfőtől péntekig), naponta 9:00–16:00 óráig  (8:00-tól 17:00-ig ügyeletet biztosítunk)
  • Helyszín: Eiffel Műhelyház (1101 Budapest, Kőbányai út 30.)
  • A tábor részvételi díja: 40 000 Ft
  • Jelentkezési határidő: 2021. június 20.

Jelentkezni az alábbi elektronikus űrlap kitöltésével és beküldésével, illetve a részvételi díj megfizetésével lehet. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben, maximum 120 főig tudjuk fogadni. A jelentkezési űrlap beküldése a táborra vonatkozó általános szerződési feltételek és adatkezelési tájékoztató megismerését és elfogadását jelenti.

További információ ide kattintva.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.