Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Orientale Lumen Humoros videóklippel buzdít oltásra a Szent Efrém Férfikar

Humoros videóklippel buzdít oltásra a Szent Efrém Férfikar

Az Ápolók Nemzetközi Napján új videóklippel bátorít mindenkit a koronavírus elleni oltás beadatására a Szent Efrém Férfikar. A nemzetközileg is elismert vokális énekegyüttes a lezárások miatt egy éve döntött úgy, hogy nem hagyja elkeseredni a közönséget, és humoros videók készítésével tette rendszeresen vidámabbá a magyar lakosság nem egyszerű mindennapjait.

- hirdetés -

A siker nem maradt el, minden értelemben „vírusvideóvá” vált Pandémia című első klipjük. Május 12-én, kiállva az egészségügyi dolgozók áldozatos munkája mellett, Vakcina című új számukkal szeretnék segíteni a mihamarabbi átoltottságra ösztönzést.

- hirdetés -

Az Efrém életében a humor a lezárások óta még inkább erőteljes szerepet játszik, főleg ha egy társadalmilag fontos ügy mellett kell kiállni. Első „vírusvideójukat”, a Pandémiát több mint 233 ezren tekintették meg és közel 4 ezren osztották tovább.

A nyolctagú énekegyüttes legújabb, Vakcina című zenéjének szövegét a Liszt- és Érdemes-díjas Bubnó Tamás írta Rocco Granata: Marina című dalára, hogy könnyed humorral átitatott, nagyon is komoly témát továbbítson minél szélesebb körben.

Ide kapcsolódik:
Az előadóművészek helyzetére reflektál Presser Gábor új videoklipje

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.