Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok PeterPress Réti Anna–Ido Batash: Ego Trip - Exkluzív galéria

Réti Anna–Ido Batash: Ego Trip – Exkluzív galéria

Jekken Péter fotóművész PeterPress néven indította el blogját a Papagenón. A bejegyzésekben a hazai színházi és táncélet legizgalmasabb előadásainak képes anyagával várunk titeket. Ezúttal Réti Anna és Ido Batash Ego Trip című előadásába engedünk bepillantást, melyet április 18-án este tízig tekinthető meg az online közvetítés.

- hirdetés -

Az Ego Trip az egyén önmagához és másokhoz való viszonyát kutatja. Születésünk pillanatától kezdve a körülöttünk lévő világ megismerésén dolgozunk. Igyekszünk megismerni és tágítani a korlátainkat, ebben pedig fontos szerepet játszik az idő. Vajon melyik pillanat határoz meg bennünket a leginkább? A múlt? A jövő? Vagy elég mindössze a jelen pillanatot megélnünk és elfogadnunk?

- hirdetés -

A darab az ego működési mechanizmusának megismerésére irányuló kutatás, melyben az egyén önmagához és másokhoz való viszonyát vizsgálja.

Ide kapcsolódik:
Elindult a Papageno első fotós blogja

Réti Anna és Ido Batash 2011-ben találkozott egy hollandiai rezidencia-program keretében. Az Ego Trip című produkció az első közös együttműködésük. Az alkotás bemutatójára 2014. február 27-én került sor a Trafó Kortárs Művészetek Házában.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!