Papageno Radio
- hirdetés -
Színház Nagy Péter István a legígéretesebb pályakezdő a színikritikusok szerint

Nagy Péter István a legígéretesebb pályakezdő a színikritikusok szerint

A Színházi Kritikusok Céhe tagjainak szavazatai alapján Nagy Péter István kapja a legígéretesebb pályakezdő kategória díját. A díjátadóra szeptember 12-én kerül sor a Bethlen Téri Színházban.

- hirdetés -

A Színházi Kritikusok Céhe idén szeptemberben 42. alkalommal adja át a Színikritikusok díját. Mivel az elmúlt időszakot a koronavírus-járvány jelentős mértékben befolyásolta, a céh tagjai ideiglenesen átalakított kategóriákban a 2019/2020-as és a 2020/2021-es évadok emlékezetes és fontos teljesítményeit ismerik el. További változás, hogy idén nem a jelöltek listáját, hanem a díjazottak nevét egyenként hozzák nyilvánosságra a díjátadó est előtti hetekben.

- hirdetés -

2021-ben a legígéretesebb pályakezdő díját Nagy Péter István kapja.

A Színházi Kritikusok Céhe először az 1998/1999-es évadban szavazott a legígéretesebb pályakezdőkre. A szervezet fontosnak tartja, különösen a jelenlegi helyzetben, hogy a fiatal színházi alkotók továbbra is a figyelem középpontjában maradjanak.

A már korábban bejelentett díjazottak:

Az előző évek gáláihoz képest szerényebb ünnepségre 2021. szeptember 12-én 19 órai kezdettel kerül sor a Bethlen Téri Színházban, az eseményt azonban Facebook-oldalán élőben és ingyenesen közvetíti a szervezet.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!