Papageno Radio
Színház Világhazafiak és slam poetry bajnokok a Trafó márciusi programjában

Világhazafiak és slam poetry bajnokok a Trafó márciusi programjában

Hétfőtől péntekig táncóra, live set, beszélgetés, a digitális térre tervezett színházi és táncelőadások, performanszok, slam poetry est és dokumentumfilm-fesztivál szerepelnek a Trafó márciusi programjaiban.

Hétfő esténként 7 órakor folytatódik a Táncműhely a Műhely Alapítvány szervezésében: Góbi Rita, Oberfrank Réka várnak a képernyők elé, március 15-én pedig Hód Adrienn és Gryllus Ábris jelentkezik újszerű online táncórával Hangi érzékelés címen.

A keddi Fülbevaló kínálatában március 9-én a Mandaan zenél, 16-án a Hunterkron. Március 30-án az AV Composers programjaként Roskó Mária és Ádám Zsófia (un)limited freedom című performansz-kiállítása érkezik videós formátumban: installáció ékszerekkel, zenével, vetítéssel és tánccal, Ayumi Toyabe táncos-koreográfus és Bolcsó Bálint zeneszerző közreműködésével.

Upor László

Március 10-én új sorozat indul szerda esténként 8 órától Világhazafiak címmel, amelyben Upor László beszélget olyan művészekkel, akik: „Magyarok. Nem (csak) Magyarországon dolgoznak, nem (mindig) itt élnek. Az egyiknek a szó az eszköze, a másiké a kép, a zene, a mozdulat, a test. Az egyik magánéleti, a másik politikai okból költözött el, az egyik kétlaki, a másik ritkán látogat haza.” Az első alkalom vendégei Láng Annamária és Magyar Éva színésznők.

Ide kapcsolódik:
Építsük együtt a Mindenkiházat!

A Trafó online felületein megvalósított e-programok – a pénteki esti stream színház kivételével – továbbra ingyenesek és később is visszanézhetők a Trafó Facebook-oldalán. Az e-Néző sorozat aktuális kínálatában március 12-én rendezi meg a Slam Poetry Budapest Az elmúlt egy évem című online showcase-t, melyben korábbi slam-bajnokok lépnek fel. A Hodworks Önök kérték! címmel a Még egy online előadást mutatja be újragondolt formában március 19-én, majd a Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál extra vetítésével zárul a Trafó márciusi programjában.

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!