Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Budapesten tart előválogatást az NYCA

Budapesten tart előválogatást az NYCA

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

New York Concert Artists & Associates február 25-én a Zeneakadémián tartja következő válogatóversenyét zongoristák számára.

- hirdetés -

A szervezet, amelyet a világszerte ismert, New Yorkban és Berlinben élő Klara Min zongoraművésznő alapított és vezet, fiatal zenészeket támogat. Klara Min számára Schumann Davidsbündler fiktív művészeti társasága volt a példa, amikor 2008-ban megalapította a New York Concert Artists & Associates nevű szervezetét.

Klara Min, aki a „Steinway-művész” cím birtokosa, az előválogatás előtti napon, február 24-én szólóestet is ad a Régi Zeneakadémián.

A kiterjedt kapcsolatrendszerrel büszkélkedő NYCA célja a partneri együttműködés elmélyítése az ügynökségekkel, hangversenyszervezőkkel és művészekkel. A zenészek által vezetett, a muzsikusok érdekében munkálkodó és a szakmai élet szereplőivel is együttműködő társaság a rendszeres találkozók mellett szép számmal szervez hangversenyeket is, amelyeken a fiatal zongoristák és hegedűsök legkiválóbbjai léphetnek színpadra a világ legjelentősebb koncerttermeiben.

Promóció

Mit keres a fizikus a múzeumban?

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X