Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Hogyan legyünk sikeres művészek?

Hogyan legyünk sikeres művészek?

Február közepén, a hallgatói igényeket kiszolgálva indította el komolyzenei menedzser képzését a Werk Akadémia, amely hiánypótló ismeretekkel szolgál a terület iránt érdeklődőknek. Az akadémia legújabb szakirányának kapcsolódó blogja a papageno.hu hasábjain igyekszik majd időről időre bemutatni a képzés szerkezetét és jelentőségét a gyakorló szakemberek segítségével.

- hirdetés -

A Werk Akadémián már évek óta folyó színházi, könnyűzenei és képzőművészeti menedzser képzéseken végzett hallgatók sikerein felbuzdulva az intézmény elhatározta, hogy – a magyarországi szakmai hiányt pótlandó – 2017-ben elindítja komolyzenei menedzser tanfolyamát.

- hirdetés -

A féléves képzés során a hallgatók megismerhetik a komolyzenei menedzsment alapjait, a sajtó, a marketing, a szerzői jog, a produkció- és koncertszervezés alapjait, a zenekari menedzsment és zenekari ügyvezetés irányait, a klasszikus zenében rejlő piaci import lehetőségeit, a hatékony pályázatírási és szponzorációs megoldásokat.

Az előadók között megtalálhatjuk Egri Gábort, a Müpa marketing- és sales-vezetőjét, Zimányi Zsófiát, a Pentaton Művész- és Koncertügynökség tulajdonosát, Herczeg Tamást, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatóját, Horváth Zsoltot, a Pannon Filharmonikusok igazgatóját, Kovács Gézát, a Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar ügyvezetőjét és Körner Tamás menedzsert, aki Baráti Kristóf, Várdai István és Várjon Dénes impresszáriója.

Hamarosan ide kattintva olvashat interjút Meczner Verával, a Gradus Művészügynökség vezetőjével, aki az új képzés szakmai referense is egyben.

Előző cikkTitkosan kódolt hegedűk
Következő cikkKocsis-mozaik

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

X
X