Papageno Radio
Címlap Döntse el, ki legyen az Armel dalversenyének közönségdíjasa!

Döntse el, ki legyen az Armel dalversenyének közönségdíjasa!

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A szakmai zsűri a jelentkezők közül már kiválasztotta a legjobb öt női és öt férfi énekest, akiknek az Armel Opera Festival hivatalos dalával kell bizonyítaniuk a közönség előtt.

Meláth Andrea, Sztevanovity Dusán és Vajda Gergely a női énekesek közül Bori Rékát, Hajdu Klárát, Jőrös Andreát, Sapszon Orsolyát és Topolánszky Laurát, míg a férfi énekesek közül Gulyás Bencét, Juhász Leventét, Kálmán Tamást, Szakonyi Milánt, és Tarnai Dávidot jutatta tovább a versenyben.

A versenyzőkre ide kattintva tudja leadni szavazatát. A közönségdíjas női és férfi énekes 200 ezer Ft/fő jutalomban részesül.

Az eredményhirdetésre június 18-án, este 7 órakor  a Zeneakadémián kerül sor a Nemzetközi Armel Operaverseny 2018-as verseny szereplőinek kihirdetésével és bemutatásával együtt. A fődíjas és a közönségdíjas női és férfi énekesek július 4-én, a 10. Armel Opera Festival Jubileumi Gálán, a Pannon Filharmonikusok kíséretében adják elő a Dalt a Thália Színházban. Az est házigazdái Alföldi Róbert és Vajda Gergely lesznek.

Ismét európai szintű kiváló minősítést kapott az Armel Opera Festival

Promóció

X
X