Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Változások a Klassz a pARTon! Fesztivál programjában

Változások a Klassz a pARTon! Fesztivál programjában

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A rossz idő sem akadály a fesztivál szervezőinek: új, zárt helyszíneken, esetenként új időpontban rendezik meg a programokat.

A Balatonalmádiban már nagy sikert aratott vízparti kamarakoncerteket követően néhány nap múlva már a balatonfüredi központtal folytatódik az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Klassz a pARTon! Fesztivál. A rendező Cimbora Alapítvány és a házigazda Érdi Tamás zongoraművész az egyéb helyszínek mellett a Kisfaludy Színpadon, zömmel zenekari koncertekkel várják a zenerajongó nyaralókat.

A váratlanul rosszra fordult időjárás természetesen a fesztivál közönségét is próbára teszi, ezért néhány változtatásra is sor kerül. A július 27-re meghirdetett Cimbora-napot elhalasztják, helyette augusztus 6-án, 17 órakor lép majd fel a Cimbora együttes a csopaki strandon. A koncert előtt délután 2-től 5 óráig játszóház várja a családokat.

Július 28-án Érdi Tamás és az Óbudai Danubia Zenekar Esztergomban lép fel, de nagy valószínűséggel az időjárás itt sem lesz kegyes a fesztiválozókhoz, ezért a program a Várszínházból átkerül a Várba.

Helyszínváltozás az augusztus 2-i koncertet is érinti, a Grazioso Kamarazenekar és Hildegarde Fesneau hegedűművész előadását a füredi helyszín helyett végül a Duna-parton nézheti meg a Klassz a pARTon! Fesztivál közönsége. A francia vendégművész Párizsból érkezik Budapestre, és jó idő esetén a Pesti Vármegyeháza Díszudvarán játssza Mozart A-dúr hegedűversenyét, ha esik, akkor a Vigadóban rendezik meg a koncertet, amelyet Hamar Zsolt vezényel. Meglepetésvendég Érdi Tamás, aki a művésznővel Mozart e-moll hegedű-zongora szonátáját játssza el. A program ingyenes, de a korlátozott férőhely miatt regisztrálni kell a regisztracio.klasszaparton@gmail.com címen.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X