Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok SZIGET Az eddigi legütősebb programot hozta a Sziget Papageno Színpada - GALÉRIA

Az eddigi legütősebb programot hozta a Sziget Papageno Színpada – GALÉRIA

5 nap, 35 koncert, talán az eddigi legütősebb program, egy szuper csapattal. Mutatjuk képekben az idei Sziget Papageno Klasszikus, Opera és Jazz Színpadának történéseit.

- hirdetés -

Az idei Szigetre több mint 100 országból érkeztek fesztiválozók, a többségük Angliából, Franciaországból, Németországból és Hollandiából.

- hirdetés -

OperaSziget 2017 5. nap

OPERASZIGET 5. NAPAz idei #OperaSziget műsorának házigazdája és egyben egyik szólistája Kálnay Zsófia volt. A fiatal operaénekest kérdeztük az elmúlt öt nap élményeiről, a közönségről, és a műsorvezetés kihívásairól.#Sziget2017 #opera #nyár #fesztivál #operabudapest

Közzétette: Operaház – 2017. augusztus 16.

Legnagyobb örömünkre a Papageno Színpad előtt elhelyezett babzsákok minden délután és este zsúfolásig teltek. Az idei fesztiválon a kórusoké volt a főszerep. Velünk voltak a Bakáts Téri Ének-zenei Általános Iskola diákjai, a Vass Lajos Kórus, a VoiSingers, az Octovoice, valamint a Medo Cantare Leánykar & Klezmer R’s. Külön műsorsávval jelentkeztek az Operaház művészei, esténként pedig a Dénes István és Madaras Gergely vezette International Young Soloists’ Orchestra koncertjeit hallhattuk.

Eljött a kubai zongorista Jorge Luis Pacheco valamint fellépett a Fugato Orchestra, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, a JazzyBit formáció, a Pankastic!, a The Coquette Jazz Band, a Várallyay Petra Trió és a Four Bones Quartet is.

51 hét múlva pedig újra találkozunk!

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.