Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Hármas jubileumot ünnepel idén az Opera a Szigeten

Hármas jubileumot ünnepel idén az Opera a Szigeten

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Magyar Állami Operaház idén augusztus 11-15. között népszerűsíti az általa képviselt műfajt a 25. Sziget Fesztivál Papageno Klasszikus, Opera és Jazz Színpadán. Közép-Európa legnagyobb könnyűzenei – és összművészeti – eseményén tizenöt éve már a klasszikus, illetve komolyzene is önálló helyszínnel rendelkezik, az Opera pedig öt éve van jelen saját műsorával.

- hirdetés -

A hármas évforduló alkalmából egy ünnepi „best of” programmal készülnek az Opera művészei – Fodor Beatrix, Kálnay Zsófia, Rőser Orsolya Hajnalka, Zavaros Eszter, Balczó Péter, Bátki-Fazekas Zoltán, Szvétek László – naponta 18.00-tól a Papageno Színpadon.

A jubileumi SZIGET-en debütál a Papageno Klasszikus, Opera és Jazz Színpad

A fesztivál hangvételére szabott műsor szórakoztató európai körutazásra invitálja a Sziget közönségét, amelyben Bizet, Bernstein, Delibes, Donizetti, Dvořak, Kodály, Offenbach, Puccini, Rossini és Verdi közkedvelt slágerei csendülnek fel. Az Aczél András rendezte, interaktív elemekkel színesített előadásbanaz énekeseket az International Young Soloists Orchestra kíséri, amelyet ebben az évben is Dénes István vezényel.

„Nem elég az énektudás, gyönyörűnek kell lenni”

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X