Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap I ♥ Alice

I ♥ Alice

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Pár éve történt, mikor kattintgatva a YT-n elémgörgent Alice, nagyban változtatva meg bennem sok  elcsépelt (áthúzva), gagyi (áthúzva), habos-babos (áthúzva), poposkás-rockoskás (áthúzva), s rengeteg számomra is kedves magyar dal iránti odafigyelmem. 

- hirdetés -

Egy apró indonéz lány, ki beleszerelmesedett egy magyar fiúba s hátrahagyván szülőhelyét Magyarországra utazott, hogy együtt lehessen az azóta már férjjé s apává lett választottjával, úgy gondolt magyarul tanulni, hogy számára jól hangzó dalokat énekelve, gitározva sajátítja el a nyelvet.

Szerencsénkre tapintott a rec gombra laptopján, s felkusszantotta videóit a netre.

Kábé minden tőle felvétel fantasztikum! Valljuk be Zorán örökbecsű kellottfennegyországa, vagy Balázs Fecó érintsmege azért tömény giccs, de Alice előadásában döbbenet szerethető tudássá válik. Érdemes végighallgatni a csatornáját, mert minden darabja csodaszám. Talán így tehetett Kiss Tibi is, mert felfedezte magának, és a már az unalomig tolt Most múlik pontosanját egy Arénás koncertjén Alice-szal énekeltette el, okozva hökkenet meglepetést és csodálatot sokezer quimbystának.

Volt szerencsém többször is hallani őt élőben, s egészen meglepő dolgok jöttek ki a törtmagyarsággal, indonéz szívvel előadott slágerekből.

Oké, elég a reklámból… hallgassátok meg, mit tud ő a Szomorú vasárnapról!

 

Tudjátok milyen messze van Indonézia? 10406 kilométer! Mikor épp ezt olvasod, ott tán már holnap van…

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X