Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Milyen egy maximum egyperces zenemű?

Milyen egy maximum egyperces zenemű?

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A MAX BRAND ENSEMBLE és az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál ausztriai és magyarországi zeneszerzőket hív, hogy a <= 1 MINUTE című programban legfeljebb egy perc hosszúságú művekkel vegyenek részt. 

Beküldési határidő: 2017. november 30.

- hirdetés -

Az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál tervezett időpontja 2018. január 6-22., a kiválasztott műveket a MAX BRAND Ensemble és Rupert Bergmann fogja 2018 január 18-án az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál keretében bemutatni.

A darabokban basszbariton ének-szóló kell szerepeljen, melyhez társulhat akár legfeljebb 4 további előadót foglalkoztató hangszeres kíséret is, alábbiak szerint: szaxofon / klarinét (egy játékos, a hangszercsaládok tagjai választhatóak), hegedű, brácsa, cselló, nagybőgő / basszusgitár, gitár (klasszikus vagy elektromos), zongora.

 

Magyar nyelvű tájékoztatást az atlatszohangfesztival@gmail.com címen lehet kérni.

A művek jól olvasható partitúráit (akár számítógéppel készített kotta, akár kézirat) elektronikus úton az office@inoek.at címre kell küldeni, de postai úton vagy személyesen is eljuttathatóak a INÖK, Ölzeltgasse 4/5, 1030 Wien postai címre. A partitúrákon minden esetben fel kell tüntetni a szerző nevét és elérhetőségét.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X