Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Cziffra György és ami utána következik

Cziffra György és ami utána következik

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Bősze Ádám antikvárius, műsorvezető, zenetudós és médiaszemélyiség egészen új oldaláról mutatkozott be a tavalyi Kaposfesten. A sikerre való tekintettel Budapesten a Cziffra Fesztivál keretében hallhatjuk új, Cziffra After elnevezésű  stand-up műsorát.

„Nem tudom, milyen a hagyományos magyar stand-up, nem jártam még soha a Dumaszínházban, és nem is szeretnék utánozni senkit” – meséli Bősze Ádám, aki estjével kapcsolatban azt is elárulta, hogy a közönségének „nem kell kikapcsolni a mobiltelefont, ugyanis szeretnék lehetőséget biztosítani, hogy üzenetet írjanak előadás közben.

Én ezekkel nagyon szeretek szembesülni, tulajdonképpen az egész koncepció innen jött.

- hirdetés -

Az egyik inspiráció a Kaposfest volt, a másik pedig a Bartók Rádió reggeli műsora, ahol elég sok hallgató megfogalmazza, hogy miért utál engem. Ez az elején még nagyon bántott, azt akartam, szeressen mindenki, mindenkinek meg akartam felelni, mindenkinek tetszeni akartam. De egy idő után rájöttem, hogy ez tök hülyeség, mert a hallgatónak igenis szíve-joga utálni engem, és ezt jelezni is akár egy üzenetben. Ugyanezt szeretném reprodukálni a színpadon.”

Bősze Ádám estjére ide kattintva válthatja meg jegyét!

(Via kaposvarmost)

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X