Papageno Radio
Blogok Cziffra Fesztivál Családi programokkal vár a Cziffra Fesztivál

Családi programokkal vár a Cziffra Fesztivál

Cziffra György pályája csodagyerekként indult, befutott zongoraművészként pedig komoly hangsúlyt fektetett a fiatal, pályakezdő muzsikusok támogatására, felkarolására. A Cziffra Fesztiválon e szellemiségnek megfelelően mutatkoznak be kortársaik és akár még fiatalabb közönség előtt a jövő művészei.

Részletek a hangszerbemutató koncertről

Igazi családi program az az interaktív hangszerbemutató koncert, amelyen a gitár kalauzolja a fiatalokat a zeneirodalom nagyobb állomásain keresztül. A koncerten egy elismert muzsikus, a Liszt-díjas Eötvös József és egy fiatal művész, a Junior Prima-díjjal kitüntetett Szalai Lotti segítségével kalandozhatnak a résztvevők a zene birodalmában. Az ingyenes, de regisztrációhoz kötött koncert február 24-én délelőtt lesz a MOMKultban.

Balázs János: „A magyar közönséget nem lehet becsapni”

Részletek A jövő generációja koncertről

Egy közel száz éve született zongoraművész emlékét aligha lehet méltóbb módon ápolni, mint azzal, hogy lehetőséget adunk a következő száz év lehetséges legendáinak. A fesztivál visszatérő motívumaként idén is bemutatkoznak a legtehetségesebb fiatal muzsikusok, akik a Virtuózok vagy a Junior Prima-díj révén értek el ismertséget. A február 25-i koncerten Mozart, Händel, Saint-Saëns, Paganini és Rachmaninov legnépszerűbb műveit Abouzahra Amira (hegedű), Bonino Anna-Sofia (hegedű), Kristóf Réka (szoprán), Simic Aleksander (cselló), Lugosi Dániel Ali (klarinét) és Szabó Marcell (zongora) tolmácsolásában hallhatja a közönség.

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!