Papageno Radio
Címlap Művészetek Völgye 2018 - különszám

Művészetek Völgye 2018 – különszám

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Megjelent a Papageno magazin legújabb különszáma a 28. Művészetek Völgye programjaival.

Kapolcs és Vigántpetend templomai július 20-29. között megtelnek komolyzenével. Minden nap egy újabb zeneszerzőt ismerhet meg a közönség úgy, ahogy a könyvekből sosem, nevetős- tanulságos sztorikkal, sok-sok zenével. Vigántpetenden a Papageno Klasszik szervezésében a legjobb hazai és külföldi előadók mutatják meg a tudásukat – a szólózongorától a kamarazenekarig. Folytatódnak a rendkívüli népszerűségnek örvendő ismeretterjesztő előadások, Tóth Endre és Szalai Éva zenetörténeti kalandozása, valamint Dr. Pap Janó „Hang- és humoroskolája”. Fellép Várallyay Petra, Illés Szabolcs, Balog József és a kifejezetten erre az alkalomra összehívott nemzetközi kamarazenekar Hsin-ni Liu, Stephanie Matthews és Reenat Pinchas közreműködésével.

Kapolcson játszik a Concerto Budapest, a Budapesti Vonósok, Kelemen Barnabás és a Bakáts kórus. Taliándörögdön, a Nemzeti Szín-Téren az Óbuda Danubia Zenekar és Janklovics Péter megmutatják mi az a szimfonikus zenei stand-up, a Liszt Ferenc Kamarazenekar pedig a magyar néphagyomány végtelen gazdagsága előtt tiszteleg Szirtes Edina Mókussal.

A megszokott terjesztési pontok mellett keresse a Papageno magazint a Libri Könyvesboltok országos hálózatának 57 üzletében!

Promóció

Stream és színház

X
X