Papageno Radio
Címlap Klasszikus zene és jóga - új műfaj a Művészetek Völgyében - Galéria

Klasszikus zene és jóga – új műfaj a Művészetek Völgyében – Galéria

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Művészetek Völgyében, a vigántpetendi templomnál található Papageno Klasszik helyszíne nagy eséllyel egy eddig ismeretlen műfaj kialakulásának adott első lendületet: Koltai Katalin gitárművész koncertjét egy kis csoport jógázás közben hallgathatta végig a templom mellett.

A Papageno Klasszik programjairól itt tájékozódhat.

A templomból kiszűrődő lágy muzsika és a csodálatos vigántpetendi táj nyugtató hatásairól már többen beszámoltak, akik felkeresték a Papageno Klasszik helyszínét a Művészetek Völgyében. Azonban még senki sem gondolt arra, milyen lehet élő klasszikus zenére jógázni, mely köztudottan az egyik legjobb stresszoldó tevékenység. Miközben Koltai Katalin szebbnél szebb dallamokkal varázsolta el közönségét a templomban, addig a templomkertben – egy spontán ötlettől vezérelve – jógafoglalkozás vette kezdetét. A két program találkozásából pedig megszületett a klasszikus zenei jóga, mely egyesíti a zene és a mozgás kellemes, testet és szellemet ellazító hatásait.

A Papageno Klasszik július 28-án is különleges programot kínál az érdeklődőknek.17:30-tól Várallyay Petra, a fiatal generáció egyik üstököse hegedűjével varázsol el minket a vigántpetendi templomban.

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X