Papageno Radio
Címlap Visszataps és teltház a Művészetek Völgye klasszikus zenei előadásain

Visszataps és teltház a Művészetek Völgye klasszikus zenei előadásain

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az idei Művészetek Völgye sajnos a végéhez közeledik, így július 29-én este a Papageno Klasszik programsorozatának utolsó dallamai is felcsendülnek. A fesztivál ideje alatt sokan látogattak el a klasszikus zene vigántpetendi fellegvárába: a rendhagyó előadásokat és a különleges koncerteket teltházas siker övezte.

A legutóbbi programok fergeteges sikert arattak a vigántpetendi templomban, ahol Pap Janó humoros előadásán – ha nem is a csillárról, de – még a karzatról is lógtak az érdeklődők.

Tudjon meg mindent a flörtölés akusztikájáról a Művészetek Völgyében!

Várallyay Petra idén a Papageno Klasszik közönsége előtt is bizonyította, hogy nem csak a jövő fiatal reménysége, hanem máris komolyan számontartott tehetség, valódi rajongótáborral. Többszöri visszatapsot érdemelt koncertje, ahol Telemann és Bach muzsikája mellett a saját szerzeményeiből is játszott.

Várallyay Petra sokoldalúságát mutatja, hogy július 29-én a Harcsa Veronika Udvarban jazz formációjával, a Várallyay Petra Trióval lép színpadra.

A Művészetek Völgye klasszikus zenei koncertjeit az Opera két főre című előadás koronázza meg.

Zemlényi Eszter: „Az utolsó pillanatban kezdtem a versenyzést”

Nemzetközi versenyek sokszoros díjazottja, Zemlényi Eszter szoprán és Yanis Behabdallah francia-magyar-marokkói tenor énekel Kéry Tamás zongoraművész kíséretében július 29-én 17:30-tól a Papageno Klasszik vigántpetendi helyszínén. A műsorban az operarészletek mellett dalok is felcsendülnek.

Promóció

X
X