Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok SZIGET A legextravagánsabb kubai zongorista játszik a Sziget Fesztivál Magyar Zene Háza színpadán

A legextravagánsabb kubai zongorista játszik a Sziget Fesztivál Magyar Zene Háza színpadán

Luis Jorge Pacheco Havannában, Kubában született és nevelkedett, ami alapjaiban határozza meg a személyiségét és a zenéjét. Virtuóz zongorista, zeneszerző, hangszerelő, dobos és énekes és mindezt elsöprő energiával és kreativitással teszi. A Szigeten ezúttal a saját, németországi kubai zenésztársaival lép színpadra, tavaly pedig magyar zenészekkel játszott közös koncertet.

A Magyar Zene Háza Klasszikus, Opera és Jazz Színpad programjairól tematikus blogunkban tájékozódhatsz!

- hirdetés -

A világ minden kiemelkedő jazzklubjában fellépett már, köztük a Dizzy’s Jazz Klubban a Lincoln Centerben, rengeteg színházban és olyan fesztiválokon, mint a New York-i Kék Hangjegy Jazz Fesztivál. Kvartettjével játszott a washingtoni Kennedy Centerben is, szólóban pedig a híres Apollo Színházba hívták meg előadni arra a díjátadóra, amin Herbie Hancocknak adtak át életműdíjat 2016-ban.

- hirdetés -

Jazz at Lincoln Center ,,,Algo para utedes Desde el Lincoln Center ,,madness,,,,,,,TAL VEZ ESTA SEA LA MUSICA DISCO DEL FUTURO,,quien sabe ,,,jajajajja,,,,espero les guste ,,,,manana llego a Budapest para el Sziguet Festival….abrazo a todos….Something for you From the Lincoln Center ,, madness ,,,,,,, MAYBE THIS IS THE DISCO MUSIC OF THE FUTURE ,, who knows ,,, jajajajja ,,,, I hope you like it ,,,,, tomorrow I arrived in Budapest to the Sziguet Festival ,,hug everyone,,#jazzatlincolncenter #musicacubana #jazzcubano #cubanjazz #cubanmusic #discoofthefuture #greatmomets #happymoments #piano #keyboard #crazysound #newyorkcity #cuba #musica

Közzétette: Jorge Luis Pacheco – 2018. augusztus 7., kedd

Pacheco egy érzelmes, extravagáns, izgalmas előadó a színpadon, aki folyamatosan fenn tudja tartani a közönség érdeklődését szívből jövő, szívhez szóló játékával és felvillanyozó energiájával.

A helyszín már önmagában is klasszikus a Szigeten és több ezer fiatalnak adta meg a lehetőséget, hogy megismerje az elmúlt fél évezred zenéjének színe-javát. Az előítéleteket félretéve itt mindenki rájön arra, hogy Mozart ugyanúgy cool, mint Sting, Beethoven keményebb bármelyik rockbandánál, és Puccini akár Freddy Mercurynek is írhatott volna számokat. Itt megismerheted az opera igazi arcát, vezényelhetsz szimfonikus zenekart és felfedezheted a jazz varázsát.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!