Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Varázsfutoda Fuss a Papagenóval idén is a Varázsfutoda Kupáért!

Fuss a Papagenóval idén is a Varázsfutoda Kupáért!

A BSI és a Papageno a 33. Wizz Air Budapest Félmaraton – Laufenn Trió Félmaraton keretében külön versenyre hívja a klasszikus, jazz- vagy népzenét játszó muzsikusok, zenekarok, valamint a zeneművészeti felsőoktatásban tanulók vagy oktatók 3 fős futócsapatait.

Kiváló hangulat – jó társaság – közös siker

- hirdetés -

Muzsikusaink a főváros legszebb pontjait érintő útvonalon tarthatják a ritmust a Wizz Air Budapest Félmaraton 15 ezer fős nemzetközi mezőnyével, a váltásoknál pedig megmutathatják, hogy a zenekari összhang nemcsak a pódiumon fontos.

Külön értékelés és díjazás

- hirdetés -

A Papageno Varázsfutoda Kupa csapatait külön is értékeljük és díjazzuk – kizárólag az egymás között elért teljesítményük alapján. A díjkiosztóra nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor, melyre minden résztvevő csapatot meghívunk. Itt az I-III. helyezett férfi és női csapatok serleget és a Papageno magazin értékes megjelenéseket tartalmazó díjait, a IV-X. helyezett váltók pedig csapatnévre szóló oklevelet vehetnek át.

Versenykiírás

A verseny időpontja: 2018. szeptember 9. vasárnap, 8 óra

A rajt/cél helyszíne: Budapest, Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtti útszakaszon

A Papageno Varázsfutoda Kupa 3 fős csapatok versenye, melyen a csapat tagjai egymást váltva teljesítik a 21,1 kilométeres távot. (Az egyes szakaszok távjait később pontosítjuk.) A külön versenynek is keretet adó 33. Wizz Air Budapest Félmaraton – Laufenn Trió Félmaraton részletes eseményinformációja ide kattintva érhető el.

Kategóriák: a muzsikusok külön versenyében férfi és női kategóriában indulhatnak a csapatok. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

Nevezés a Papageno Varázsfutoda Kupára az itt letölthető, speciális nevezési lapon lehetséges 2018. augusztus 24-ig.

A kedvezményes és fix nevezési díj: 21 000 Ft/csapat

A nevezési díj befizetése történhet:

Személyesen: minden hétköznap 9 órától 17 óráig a BSI nevezési irodájában a 1138 Budapest, Váci út 152-156. szám alatt. (Az M3-as metró Forgách utcai megállójánál szállj le! A benzinkúttal szemben megtalálod a BSI vörös téglás épületet, melynek földszintjén, a folyosó végén van a nevezési iroda.)

Wizz Air Papageno Varázsfutoda Kupa Muzsikusoknak 2018

null

Banki utalással: a BSI Sport Kft. Budapest Banknál vezetett számlaszámára: 10102086-51120700-01000007 – az utalásnál a közlemény rovatba ne felejtsd el beírni a verseny nevét és a nevező(k) nevét is. Az utalásnak az adott (sávos) nevezési határidőig be kell érkeznie. Az esemény előtti 2 hétben már nem fogadunk el átutalásos előnevezést!

Eredménylista: A külön verseny triói szerepelnek az összesített eredménylista mellett egy külön listában is. A kategória eredményeit szeptember 20-án jelentetjük meg honlapunkon.

Bővebb információ, további felvilágosítás: lakatos.istvan@futanet.hu , 20/375-1829

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.