Papageno Radio
Címlap Így búcsúzik a 9. Kaposfest - Videó

Így búcsúzik a 9. Kaposfest – Videó

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A 9. Kaposfest véget ért és máris a következő évadra készül mindenki, aki részese volt az idei fesztiválnak, de azok is várják a 10. rendezvénysorozatot, akik eddig csak a fesztiválozók eddigi élménybeszámolóiból, a művészekkel készült interjúkból és a hangulatos fotókból ismerkedtek meg Kaposvár egyhetes, nem mindennapi klasszikus zenei rendezvényével.

Mitől maradandó a Kaposfest-hatás? – Galéria

A fesztivál szervezői fesztelen, családias hangulat kialakítására törekedve hozták létre a magasszintű, különleges zenei programokat egyesítő Kaposfestet, ami olyan inspiratív közeggé fejlődött, mely szellemi és lelki feltöltődést nyújt résztvevőinek. A látogatók feltétlen bizalma és hatalmas lelkesedése is bizonyítja, hogy az évről évre megújuló Kaposfestnek helye van a legsikeresebb klasszikus zenei fesztiválok névsorában.

Bolyki György: „Egy hiba csak egyszer fér bele”

„Több fontos helyszín is van persze a városban, ami hozzájárul a Kaposfest-élményhez, kávézók, éttermek és persze a hotelek, amelyek közül van, amit öt évre előre kibérel egy Kaposfest-rajongó baráti kör. A közönség mintegy fele bérletes, a bérletet egy évvel előre rendelik meg anélkül, hogy tudnák, ki lép fel és mit fog játszani” – mesélte lapunknak adott interjújában a fesztivál főszervezője, Bolyki György.

A 9. Kaposfest egy rövid videóval búcsúzik tőlünk.

9. KAPOSFEST AFTERMOVIE

Kedves Közönségünk!Köszönjük, hogy idén is velünk tartottak! Ezzel a videóval búcsúzunk, várjuk Önöket jövőre is, a tizedik Kaposfesten!A Kaposfest csapata

Közzétette: Kaposvár Chamber Music Festival – 2018. augusztus 24., péntek

 

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X