Papageno Radio
Címlap Indul a Nemzetközi Tenor- és Basszusharsona Verseny

Indul a Nemzetközi Tenor- és Basszusharsona Verseny

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Premier Harsona Kvartett és a Szeged Trombone Ensemble koncertjével kezdődik augusztus 26-án a BMC második alkalommal megrendezett Nemzetközi Tenor- és Basszusharsona Versenye.

Közzétette: BMC – Budapest Music Center – 2018. augusztus 7., kedd

A 2018-as megmérettetésre 3 kontinens 14 országából összesen 29 fiatal harsonás jelentkezett, hogy összemérje tudását augusztus 26. és szeptember 2. között Budapesten. A verseny nyilvános elő- és középdöntőjében, valamint döntőjében négy kortárs magyar szerző művei is szerepelnek.

Ismét megrendezik a budapesti Nemzetközi Tenor- és Basszusharsona Versenyt

A nemzetközi zsűri által bírált megmérettetés augusztus 26-án ünnepélyes fanfárral és koncerttel kezdődik, majd a versenyt a díjazottak nyilvános gálakoncertje zárja szeptember 2-án a BMC Koncerttermében. A belépés ingyenes.

2018 BMC International Tenor- And Bass Trombone Competition

Augusztus 26-án elstartol a 2018-as BMC Nemzetközi Tenor- és Basszusharsona Verseny, melynek fordulóira a belépés ingyenes. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!//BMC's International Tenor- And Bass Trombone Competition will start off on the 26th of August. Entrance is free during the whole event so feel free to take a visit!

Közzétette: BMC – Budapest Music Center – 2018. augusztus 14., kedd

A verseny kísérőprogramjaként az Opus Jazz Clubban két estén is harsonásegyüttesek hallhatók: augusztus 31-én a jazzharsonázás nagyjait megidéző Trombone Summit, szeptember 1-jén pedig a luxemburgi Michel Meis 4tet ad koncertet.

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X