Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Adventi sokadalommal vár az Esterházy-kastély

Adventi sokadalommal vár az Esterházy-kastély

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Elmélkedésre hívó, hagyományos, ugyanakkor magával ragadó és szokatlan hangok csendülnek fel az Esterházy-kastélyban épp az évnek abban az időszakában, amikor a legszívesebben csöndben és nyugodtan álmodozunk: az ünnepvárás nyugalmát december 20-án a Pannon Karácsonyi Gálán minden zenerajongó átélheti.

A kivételes burgenlandi muzsikus, Ferry Janoska a klasszikus és a popzene, valamint a szórakoztatás területéről érkező sztárokkal ünnepli a karácsonyt. Immáron hagyományosan, de újra és újra egyedi módon egy olyan estének lehetünk tanúi, amely felér egy felejthetetlen ajándékkal.

A további részletekért kattintson ide!

- hirdetés -

A nagy éredeklődésre való tekintettel az Esterházy Magánalapítvány idén ismét két hétvégén, 2018 december 7-9. és 14-16. között várja adventi sokadalmával az Esterházy-kastélyba látogatókat, de zenével kísért adventi vásárt tartanak a Lakompaki-kastélyban is december 7-9. között.

A 2019-es szezonban Mozart A varázsfuvola című művét, az egyik legismertebb és legkedveltebb operát tűzik műsorra a Fertő-tó melletti Szentmargitbánya kőfejtőjének szabadtéri színpadán. 

Mozart Varázsfuvolájának nemzetközi produkciójában debütál Kristóf Réka

A hagyományos forralt bor, sült gesztenye és egyéb kulináris finomságok mellett a régió és a szomszédos országok prezentálják tradicionális, magas minőségű kézműves termékeiket. A felnőtteket változatos zenei programok várják, de a szervezők a gyerekekre is gondoltak: a kézműves foglalkozások mellett nem hiányozhatnak az ismert mesefigurák sem.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X