Papageno Radio
Címlap Ismét megrendezik a Kórusok Téli Éjszakáját

Ismét megrendezik a Kórusok Téli Éjszakáját

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Február 9-én kerül másodízben megrendezésre a népszerű nyárindító fesztivál kistestvére, a Kórusok Téli Éjszakája.  Télen, az ilyenkor zord szabadtéri helyszínek helyett, a meleg hangulatú és barátságos MagNet Közösségi Ház ad otthont a rendezvénynek. 

Ide kapcsolódik:
Halas Dóra: „Az összhangot nem uniformizálással, hanem odafigyeléssel lehet létrehozni”

A „Hangot a térnek – hangot a télnek!” szlogen értelmében minden teret meg lehet tölteni hangokkal minden időben, legyen az egy köztér a Palotanegyedben vagy egy épület belső tere.  A szervezők hagyományteremtőnek szánják e téli programot, céljuk, hogy a kórusmuzsikát kedvelő és énekelni vágyó közönség a szürkébb hónapokban se maradjon hang nélkül.

6 koncertteremben, 37 koncerten közel 200 torokból csendül fel az ének ezen az egész estés kulturális eseményen.

A programban ismét lesz közös daltanulás, valamint a nyárról már jól ismert és elmaradhatatlan záródal-éneklés, amely a végső akkordja lesz a téli programnak is. A fesztivál külön erre az alkalomra írt hivatalos záródalát énekelhetik együtt a jelenlévők.

A hagyományokhoz híven Éneklő utcával vezetik be a vendégeket a MagNet Közösségi Ház Belső Udvarán az erkélyekről, ezzel nyitva meg a Kórusok Téli Éjszakáját este 18 órakor. A kíváncsi közönség itt belehallgathat a résztvevő hazai és nemzetközi kórusok műsorába, és az érdeklődők bátran válogathatnak a sokszínű zenei svédasztal kínálta programokból.

Promóció

X
X