Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Elkészült a balettcipő emotikonja

Elkészült a balettcipő emotikonja

Megnyugodhatnak az üzeneteikben emotikonokat használó balettrajongók: 2019-ben a különböző érzelmeket kifejező arcok, virágok, ételek, italok, számok és még oly sok olvasóink által is minden bizonnyal rajz mellé elkészült a balettcipő.

Arról, hogy mikor használhatják a gyakorlatban is a csetelők, pontos dátum nincs, de az alábbi videó megerősít bennünket, hogy a hír, amelyet Rüdiger Landmann tett közzé a Twitteren, igaz.

- hirdetés -

A balettrajongó ausztrál informatikus 2018. március 31-én küldte el emailjét az Emojipediának, benne a hivatalos javaslattal, hogy kezdeményezze három új ikon elkésztését. Javaslatában röviden ír a balett történetéről, jelentőségéről, népszerűségéről (gondolták volna, hogy a balett a keresőkben és a videomegosztókon megelőzi a bowlingot és a teniszt?), analógiaként használja az emotikonok között megtalálható színházat jelző síró és nevető maszkot, példákat mutat a kombinációk használatára (a karácsonyfa éa a balettcipő A diótörő, a tűz és a madár mellé tett balettcipő lehet a Tűzmadár, a szellem vagy a zombi mellé tett balettcipő pedig a Giselle), valamint olyan posztokat, üzeneteket is mellékel, amelyből egyértelműen kiderül, a felhasználók számára hiányzik az emoji.

Ide kapcsolódik:
Harisnya- és cipőforradalom - A klasszikus balett útja a barna spicc cipőkig

A végeredmény ez lett:

Balettcipő emoji

A balett-táncos nő és férfi emotikonja nem valósult meg, a kompromisszumokkal elfogadható balettcipő azonban igen. Ön fogja használni? És mit üzen vele?

(Via Dance Magazine)

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

X
X