Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Presszó Ismerjük meg közelebbről Ötvös András színművészt!

Ismerjük meg közelebbről Ötvös András színművészt!

„A színész az, akinek kötelessége, hogy színdarabokon keresztül formát adjon a többiek szorongásainak, félelmeinek” – nyilatkozta többször is Ötvös András. Az Orlai Produkciós Iroda társulatának tagjával beszélgetünk – többek között – arról, miben különbözik a független, a magán- és kőszínházi színészi lét. Megkérdezzük, mennyiben változtatta meg az életét, amikor bohócdoktorokkal elment a Tűzoltó utcai gyermekklinika onkológiai osztályára, és azt is, hogyan lehet leküzdeni a pánikbetegséget. Szó lesz még pilótákról, tűzoltókról és szociális munkásokról is. 

- hirdetés -

2018 októberében, nagy sikerrel indult újra nézők előtt, a Goga Studióban a NolTv-ről ismert Presszó, Szemere Katalin újságíró beszélgetéssorozata. A következő vendég április 9-én Ötvös András színművész lesz.

Részletesen az eseményről és a Presszó beszélgetések programjáról, a jegyvásárlás lehetőségeiről
itt talál információt

- hirdetés -

Ötvös András 2007-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen Máté Gábor osztályában. Diploma után dolgozott a Krétakörrel, és a KoMa Társulat egyik alapítója volt. Ezt követően az egri Gárdonyi Géza Színházba szerződött, 2011-től pedig a Katona József Színház tagja volt. 2017 májusától az Orlai Produkciós Iroda alkotóközösségének tagja, ahol a Second Live, avagy Kétéletem, a Mojo, a Dühöngő ifjúság, Az oroszlán télen és a Családi játszmák című előadásokban, valamint A csemegepultos naplója című, Gerlóczy Márton regényéből készült monodrámában látható.

A nézők természetesen ez alkalommal is megkóstolhatják Góg Angéla (Goga Food Design) süteményét is, amit a vendég inspirál. A beszélgetés után pedig egy-egy pohár borral lehet koccintani. A Presszóról hang- és képfelvétel készül, a videó premierje a Papagenón látható.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.