Papageno Radio
Blogok Presszó Ötvös András: „A hibákat nagyon szeretem” – Videó

Ötvös András: „A hibákat nagyon szeretem” – Videó

Buszsofőr vagy tűzszerész? Ez a két szakma is foglalkoztatta Ötvös Andrást, amikor eljött a Katona József Színházból, mert a fizetéséből nem tudta eltartani a családját. Az Orlai Produkciós Iroda művészével az április 9-i Presszóban arról beszélgettünk, ki és mivel hozta kínos helyzetbe, amikor ministrálni akart, és miért mesél erről a Second Life című előadásban.

Megtudtuk, hogy került egy frissen töltött kolbász egy lezárt szobába, ahol pajzsmirigyrákkal kezelték a színészt, és mire emlékszik abból a felravatalozásos performanszból, amit egykori tanára, Halász Péter csinált – nem sokkal a halála előtt. Vajon mi történt, amikor A csemegepultos naplója című előadás közben valaki véletlenül kivitte az egyik fontos kellékládát? A Presszóból kiderül, ahogy az is, milyen előképzettséget kaptak a színészek az Isteni műszak című filmhez.

A teljes beszélgetés ide kattintva hallgatható meg.

Szerkesztő-műsorvezető: Szemere Katalin Videó: Borbély Ádám, Rick Zsófi, Solt Mátyás Arculat: Forrai Ferenc Közreműködő: Góg Angéla (Goga Food Design), Dani Viki, Molnár Melinda, Papp Tímea Főtámogató: Orlai Produkciós Iroda Támogató: Kossuth Kiadói Csoport, Bakonyi Pincészet.

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!