Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Szexi szaxi bele a Szomorúba

Szexi szaxi bele a Szomorúba

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Hosszúnak tűnő nyolc és fél perc mai jussunk, de jóságából jósága kompozíciónak hogy hamari csupánná csökken az élvezeti értéktől.

- hirdetés -

Jazzunalmasságából kitűnő maszterdarab ez. Kísérletezésből zseniális. Átgondoltan összerakott felbújítása Szomorúnak. Mer’ megtartani az eredetiből, felhasználni az azótalikból, hozzátenni saját gondolatot mind konduktorilag, akár danolilag, de orkesztárilag is.

Kishölgy beművészeli magát a megszokottól eltérve, fúvósaink csajkovszkiji mesebalettot idéznek, beproducelik a szaxofont szexinek közepére. Dramaturgia van, öncélúságot nem vélek. Harmóniát teremtő összerakás. Érző az alkotók tisztelete dal iránt, fontos mérföldköve ez a Szomorú vasárnap-történelemnek.

Érzés hogy kedvesbebújós belepihenés a szerelembe ez. Örök hosszantartó kielégülés az élettől az egymásra simuló nyelvintések, hangszerérintések, odafigyeléses szembe tekintet, alkotótársiasság vízszintjén. Paralellek vannak, egy irányba haladás, lassú ám tökéletes haladás a test és lélek gerjedelmének útján, alapos elérése a zenei kéjnek, többszöri beleremegés aztán. Újra és újra akarod. Akár minden nap.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X