Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Egy erdőben rögzíti új albumát Dés András formációja

Egy erdőben rögzíti új albumát Dés András formációja

2019 nyarán Dés András három zenésztársával különleges stúdióba vonul, hiszen a Bakony szívében, egy erdőben készülnek felvenni a quartet új albumát. A lemez közösségi finanszírozással készül el.

- hirdetés -

Az amúgy sem hétköznapi körülmények között születő albumon a spontaneitás, a kockázatvállalás és az improvizáció – a jazz alapvető jellemzői – ezen túl is meghatározóak lesznek, hiszen Dés András nem viszi magával megszokott hangszer-szettjét, hanem

a fákon, a köveken, a vizen, vagyis az erdőn fog zenélni.

- hirdetés -

A lemezen – hasonlóan a két éve megjelent The Worst Singer in The World című Dés András Trió albumhoz – szabad improvizációval kötik majd össze a megkomponált témákat.

A zenekarvezető közösségi finanszírozású kampányt indított az Indiegogo nevű oldalon, hiszen a nem mindennnapi felvételnek a költségei sem átlagosak. A kampány a szállásra, az útiköltségre, a folyamat filmen való megörökítésére és a zenészek tiszteletdíjára gyűjt.

Jazz in The Forest

Dear Friends! / Kedves Barátaim! I’m planning a very special project for this summer, please support my Indiegogo campaign, at least with sharing on Facebook. / Egy igazán különleges kalandba kezdek a nyáron, kérlek támogassátok az Indiegogo kampányomat, egy megosztás is segít!https://igg.me/at/forestjazz/x/21759946

Közzétette: András Dés – 2019. május 5., vasárnap

A zenekar tagjai:

Ávéd János – szaxofon

Fenyvesi Márton – gitár

Szandai Mátyás – nagybőgő

Dés András – ütőhangszerek, erdő

A lemez hangmérnöke Szabó Viktor lesz.

 

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

X
X