Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Te csak hallgass! Megjelent a Bohém Ragtime Jazz Band legújabb lemeze

Megjelent a Bohém Ragtime Jazz Band legújabb lemeze

Nemrég került sor a 35. születésnapját ünneplő Bohém Ragtime Jazz Band legújabb lemezének bemutatójára az V. JAZZFŐVÁROS Fesztivál keretében. 

- hirdetés -

Az 1985-ben alakult, eMeRTon-díjas Bohém Ragtime Jazz Band huszonnyolcadik albuma, a Just a Gigolo 2019 júliusában jelent meg. A nyolctagú együttes 35. jubileumának egyik első állomása a CD, amelyen olyan számok kapnak helyet, melyeket korábban még nem vett fel a zenekar.

Ugyanakkor kifejezetten népszerű, ismert számokból válogatták a Bohémek a lemez anyagát. (Just a Gigolo, Liebestraum, L-O-V-E, Petite Fleur, Tico-tico, Tedd ide, tedd oda, Them There Eyes, When I’m Sixty-four).

https://www.youtube.com/watch?v=uxMINsI8f30

- hirdetés -

A felvételeken két énekesnő is közreműködik, Bolba Éva és Mudrák Mariann (előbbi jazzénekesként, utóbbi klasszikus énekesként diplomázott, de egymásba simuló hangjuk miatt egy duettet is énekelnek a lemezen).

Bohém Ragtime Jazz Band – forrás: a zenekar Facebook-oldala

A nyári és őszi koncerteken, fesztiválfellépéseken több alkalommal is bemutatja a Bohém Ragtime Jazz Band a lemez anyagát, de  tervek szerint ősszel már készül az újabb stúdiófelvétel, ezúttal a zenekarvezető, Ittzés Tamás szerzeményeiből.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!