Papageno Radio
Címlap Ezek az együttesek állnak idén a Varázsfutoda rajtvonalához

Ezek az együttesek állnak idén a Varázsfutoda rajtvonalához

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Tizehat muzsikus trió már biztosan ott lesz a rajtnál: a Budafoki Dohnányi Zenekar 4 csapatot, az Óbudai Danubia Zenekar 3, a Nemzeti Filharmonikusok és a Szombathelyi Szimfonikusok 2-2 triót nevezett, a Budapest Fesztiválzenekar, a MÁV Szimfonikus Zenekar és az Operaház Zenekar 1-1 váltóval indul, de szurkolhatunk a Váczi Eszter Quartet triójának, vagy a Papageno házi csapatának is.

A zenészek a csapatnév választásban is jeleskednek, bizonyítja ezt a MÁV Szimfonikusok „Zenevonat”, a Fesztiválzenekar  „Fesztiváltók”, a Nemzeti Filharmonikusok  „Mozart Rohamosztag”,  az Operaház „Trombitás Transzformerek Triumvirátusa”, vagy  a Dohnányi „Fiszkiri” és „Fesztelenek” csapatneve.

A Papageno Varázsfutoda Kupa csapatait külön is értékeljük és díjazzuk – kizárólag az egymás között elért teljesítményük alapján. A díjkiosztóra nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor, melyre minden résztvevő csapatot meghívunk. Itt az I-III. helyezett férfi és női csapatok serleget és a Papageno magazin értékes megjelenéseket tartalmazó díjait, a IV-X. helyezett váltók pedig csapatnévre szóló oklevelet vehetnek át.

Rajt: vasárnap 8 órakor. Hajrá Muzsikusok!

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X