Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Pavarotti özvegye is ellátogat az énekesről készült film hazai bemutatójára

Pavarotti özvegye is ellátogat az énekesről készült film hazai bemutatójára

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon szeptember 18-án látható először az Oscar-díjas Ron Howard Pavarottiról készült dokumentumfilmje. A gálavetítésen, szeptember 20-án a világhírű operavirtuóz özvegye, Nicoletta Mantovani is tiszteletét teszi.

A The Beatles: Nyolc nap egy héten – A turné-évek nagy sikert aratott dokumentumfilmje mögött álló, díjnyertes alkotók PAVAROTTI című dokumentumfilmjükkel újabb zenei ikont mutatnak be kendőzetlenül feltárva legendás címszereplőjük életét és karrierjét egyaránt.

Váltsa meg jegyét a Pavarotti film szeptember 25-i budapesti díszbemutatójára ide kattintva.

„A tömegek tenorja” néven is ismert Pavarotti ritkaságszámba menő módon egyszerre volt utánozhatatlan egyéniség, zseni és világszerte közkedvelt híresség, aki istenadta tehetségét kihasználva népszerűsítette az operát a lehető legszélesebb körben.

Ron Howard korábban nem látott felvételekkel és csúcsminőségű Dolby Atmos hanggal segít mélyreható betekintést nyerni az opera világsztárjának életébe. A szereplők között Luciano Pavarottin kívül olyan ismert emberek vannak, mint: Bono, Nelson Mandela, Spike Lee, Steve Wonder, Princess Diana, Zubin Mehta, José Carreras, Kofi Annan.

A Pavarottit a budapesti nézők szeptember 25-én, szerdán az Uránia Nemzeti Filmszínházban láthatják először. A díszbemutatót az esemény díszvendége, Rost Andrea Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes, érdemes művész nyitja meg.

Játsszon a Papageno Facebook-oldalán és nyerjen belépőt a budapesti bemutatóra:

Ron Howard dokumentumfilmjét október 10-től országosan is vetítik a mozik. Forgalmazó a Big Bang Media.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X