Papageno Radio
Blogok Operaház Medveczky Ádám: „Pont annyi operát vezényeltem, mint ahány éves vagyok”

Medveczky Ádám: „Pont annyi operát vezényeltem, mint ahány éves vagyok”

Az idén szeptemberben 50 éves operás jubileumát ünneplő Medveczky Ádámmal készített interjút az Opera Café. Magyarország egyik legismertebb karmestere számtalan alkalommal vezényelte Verdi, Puccini, Mozart és Wagner műveit, de szívéhez legközelebb a magyar operák állnak.

Erkel Hunyadi Lászlóját vezényelte szeptemberben Beregszászon és Tatán, majd októberben az Erkel Színházban az Opera Kaland sorozatában is.

78 operát és balettet vezényelt 50 éves pályafutása során az idén 78 esztendős karmester, aki gyerekkorától kezdve operai közegben nevelkedett. Szenvedéllyel mesél hivatásáról az Opera Café videóinterjújában.

Medveczky Ádám az Opera Caféban

Az idén szeptemberben 50 éves operás jubileumát ünneplő Medveczky Ádámmal készített interjút az Opera Café. Magyarország egyik legismertebb karmestere számtalan alkalommal vezényelte Verdi, Puccini, Mozart és Wagner műveit, de szívéhez legközelebb a magyar operák állnak. Erkel Hunyadi Lászlóját vezényelte szeptemberben Beregszászon és Tatán, majd októberben az Erkel Színházban az Opera Kaland sorozatában is. #operabudapest #MedveczkyÁdám #OperaCafé #jubileumOptimum Solution Enterprise Kft.

Közzétette: Operaház – 2019. október 16., szerda

(Via Operaház Facebook-oldal)

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!