Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Fesztivál Akadémia Díjat nyert a Fesztivál Akadémia Budapest imázsfilmje Londonban

Díjat nyert a Fesztivál Akadémia Budapest imázsfilmje Londonban

A komoly presztízzsel bíró elismerést a kisfilm írója és társrendezője, Szabó Stein Imre vette át a BFI (British Film Institute) Southbank londoni dísztermében, a november 14-én rendezett díjátadón.

- hirdetés -

A Szabó Stein Imre által jegyzett és írt, Kelemen Barnabás és Kokas Katalin főszereplésével készült imázsfilmet a világ 33 országából érkező 1500 pályamű közül választotta be az Online Advertising: Video Advertising Short Form, azaz az egy percnél rövidebb imázsfilmek főkategória döntőjébe a Londoni székhelyű LOVIE AWARD zsűrije.

- hirdetés -

Az amerikai WEBBY AWARDS testvéreként az Európa legrangosabb Internettartalom-, Filmes és Reklámversenyének számító  LOVIE AWARDS kategóriagyőzteseként Bronz Lovie Awardot, valamint a nemzetközi internetes szavazás győzteseként Peolpe’s Lovie Award díjat kapott a Szabó Stein Imre és Géczy Dávid rendezésében készült film.

A zsűri tagjait a rangos  International Academy of Digital Arts and Sciences (IADAS), a verseny szervezője jelöli ki, melynek ez évben többek között az énekes-dalszerző  Imogen Heap, Dan Howell, az író-színész Stephen Fry, Vic Hayes („A Wi-Fi Atyja”), Robin Chase, Alexander Ljung, a Soundcloud alapítója, valamint  Corinne Vigreux voltak a tagjai.

A verseny győztesei egy szigorúan 7 szavas üzenetet küldenek a helyszínről.

Szabó Stein Imre üzenete:

Az évről évre a világ legjelentősebb hegedűseit, kamarazenészeit felvonultató, Kelemen Barnabás és Kokas Katalin által jegyzett Fesztivál Akadémia Budapest új nemzetközi arculatának és filmjének születéséről Szabó Stein Imre így nyilatkozott:

„A komolyzenei show-biznisz körüli kommunikációban általában tisztes unalmat látok –, valakik valamit mondanak a zenei termékről, de ahogy mondják, az fényévekre van adott esetben a zene megrendítő erejétől. Mi igyekszünk közelebbi, alkotói-partneri pozíciót felvenni. Sokan provokatívnak találták a „Sublime&Wild”, „Fenséges&Féktelen” szlogent is, vagy a filmet, de minden provokáció jó, ha van benne tehetség, ha van mögötte tartalom, és van előtte fontos cél.”

A nyertes film:

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.