Papageno Radio
Címlap Pillantson bele a Magyar Nemzeti Balettintézet növendékeinek próbájába – Videó

Pillantson bele a Magyar Nemzeti Balettintézet növendékeinek próbájába – Videó

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Magyar Nemzeti Balettintézet növendékei számára komoly kihívást jelent A diótörő című mesebalettben való részvétel. A próbák már javában zajlanak, az Opera Café videójának köszönhetően pedig mi is megleshetjük a felkészülés pillanatait.

A videóban Janács Evelin, a Magyar Nemzeti Balettintézet repertoár-tanára szólal meg, valamint két ifjú balettnövendék, az egyre több díjjal büszkélkedhető Ruip Katica és Molnár Gergely Apor mesél az előadásról, mely november 29-től látható az Erkel Színházban.

A Magyar Nemzeti Balettintézet növendékei az Opera Café-ban

A Magyar Nemzeti Balettintézet növendékei számára komoly kihívást jelent a Diótörő című mesebalettben való részvétel. A próbák már javában zajlanak, az Opera Café stábjának köszönhetően pedig most Önök is bepillanthatnak a felkészülés pillanataiba. Az interjúban Janács Evelin, a Magyar Nemzeti Balettintézet repertoár-tanára, valamint két ifjú balettnövendék, Ruip Katica és Molnár Gergely Apor meséltek az előadásról, mely november 29-től látható az Erkel Színházban. További információk és jegyek: http://bit.ly/_Adiótörő #operabudapest #balettbudapest #balletbudapest #ErkelSzínház #Adiótörő #OperaCafé Magyar Nemzeti Balettintézet Optimum Solution Enterprise Kft.

Közzétette: Operaház – 2019. november 19., kedd

Promóció

Stream és színház

X
X