Papageno Radio
Címlap Vásároljon koreográfiát az interneten!

Vásároljon koreográfiát az interneten!

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A koreográfiák jogai, némi egyszerűsítéssel, pontosan olyanok, mint a színdarabok vagy zeneművek jogai. A Choreography Online azonban az érdeklődő felek, az eladók és a vásárlók közvetlen, ügynökségeket kikerülő összekapcsolására jött létre. A közvetítési díj az eladott koreográfia árának 10%-a.

A regisztráció után bárki számára hozzáférhetó adatbázisból kiválasztott és kifizetett koreográfiával együtt a vevők több letölthető videót kapnak: egyet a teljes darabbal és annak zenéjével, egyet pedig a koreográfus vagy asszisztensének a magyarázatával. Mivel minden koreográfia egyedi azonosító számot kap, a vásárlók ezzel bizonyíthatják az előadáshoz szükséges jogokat.

Az oldal tulajdonosai minden eladásra kínált koreográfiát megvizsgálnak. Ügyelnek arra, hogy a videók jó minőségűek legyenek és ne tartalmazzanak olyat, ami ne felelne meg bármilyen közönség számára. Stílusbeli megkötések nincsenek, de ha a darab nem felel meg bizonyos szakmai követelményeknek, vagy a társulat jó hírnevét megsértené, szintén megtagadhatják az adatbázisba történő felvételt.

A megvásárolt koreográfia jogai egyelőre a zenék jogait nem tartalmazzák. Fix ár nincs, a koreográfus határozza meg mennyit és milyen formában kér a darabért.

Promóció

Stream és színház

X
X