Papageno Radio
- hirdetés -
Rádió Papageno Rádió Nikolaus Harnoncourt életműve tárul elénk a Portré következő adásában

Nikolaus Harnoncourt életműve tárul elénk a Portré következő adásában

Január 20-tól újabb tematikus műsorral bővült a Papageno Rádió esti kínálata. A Portré keretében rendre a legnagyobb mesterek életművéből hallhattok válogatást hétfőnként 22 órától. A Portré második adásában ezúttal Nikolaus Harnoncourt életművébe nyerhetünk betekintést.

A Papageno Rádió Portré című műsorának ismétlése szerdán 15, pénteken pedig 14 órától hallható.

- hirdetés -

A nemrég elhunyt karmester úttörő szerepet játszott a historikus előadói gyakorlat kialakításában és népszerűsítésében, az általa vezényelt művek interpretációi pedig gyakran megosztották a zenerajongók népes táborát. Munkássága persze korántsem merült ki a barokk művek tolmácsolásában, ezért január 27-i, hétfő esti válogatásunkban mi is igyekszünk a tejes skálát bemutatni.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Tematikus műsorral jelentkezik a Papageno Rádió

Hallhatunk majd részletet Monteverdi Orfeójából, megleshetjük, vajon kopogtat-e a sors Beethoven Ötödikjében, de, aki arra kíváncsi, hogyan dirigál Harnoncourt egy nagy szimfonikus zenekart, megtapasztalhatja Brahms szimfóniájának előadásában.

Reméljük, ti is szeretni fogjátok azt az újabb 60 percnyi tematikus zenét, amit ezentúl magatokkal is vihettek, hiszen a rádió már mobilapplikáción is elérhető, amit androidra itt, iphone-ra pedig itt tudtok letölteni.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!